... och vinnarna i lotteriet ...
Tillbakablick på jubileer och åren som gått

Kjell och Anders hade letat fram dokument och bilder, arkiverade sedan starten.
Hörby Rotaryklubb fick Charterbrevet 13 januari 1964. Inträdesavgiften var då 30 kr och medlemsavgiften 60 kr. Första presidenten hette Bertil Holm.
Kjell-Åke Åkesson är idag den som varit medlem längst, han gick med 1969.
Vi fick se exempel på veckobrev, där det även skrevs in vilka medlemmar som saknades på mötet.

Vi guidades vidare genom 10, 20 och 30 års-jubileerna, samtliga på Stora Hotellet med middag, dans och uppträdanden.

40 års-jubileet hade en helt annan utformning. En chartrad buss körde till Köpenhamn och Tivoli. Med hjälp av diverse drycker, kom man under resans gång i rätt stämning.

50 års-jubileet hölls under lugnare former på Bosjökloster med middag och underhållning.

Nu är vi framme vid 60 års-jubileet 13 april 2024 på Elisefarm. Då kommer även Kaj Hellmans minnesstipendium att delas ut. Planering pågår för fullt.

Kulturkalaset stundar tisdag 21 maj, där vi har möjlighet att få in 8 400 kr till klubben genom att bemanna tre vägspärrar mellan kl 08 och 22. Britt-Marie skickar ut info och schema där man kan boka in sig. Viktigt att vi ställer upp på detta, pengarna behövs!

Sist men inte minst, Vinlotteriet, som denna dag genomfördes genom digital dragning.
De lyckliga vinnarna är: Britt-Marie Bengtsson, Per-Uno Nilsson och Sonja Persson.

/Orden på pränt av
Cecilia H